FC Magneetvissers stunt tegen OM in de justitie-cup.

 

0    –    1magneet

 

Diep in blessuretijd maakten de amateurs van FC Magneetvissers eerder deze week brandhout van OM. En hoewel vriend en vijand moeten toegeven dat OM reeds lang in staat van verval verkeert kan het niet anders dan dat deze vernedering hard aankomt bij de ‘professionals‘  van OM.

Of toch niet? Ook na deze ongeziene blamage haastte trainer De Valkeneer zich om de wanprestatie van zijn ploeg met de mantel der liefde te bedekken. ‘De tijden zijn veranderd, het zat de jongens niet mee.’  In een adem prees hij ploegkapitein Michel, die haar zwalpende team nooit op sleeptouw kon nemen,  als een echte topper.

En ook al moeten we inmiddels wel heel diep in de archieven duiken om nog een glansprestatie van OM terug te vinden, voorzitter Geens lijkt helemaal niet geneigd of enigszins in staat om maatregelen te nemen. Hij predikt rust en verregaande onverschilligheid.

En zo blijft OM ook na deze beschamende nederlaag een ploeg die nooit in crisis verkeert.

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s