Vlaanderens meest vooraanstaande strafpleiter kent nu ook de lotto-cijfers voor komende zaterdag.

Lid, Advocaat, Rechter, Proces Lotto

Nadat Jeff Vermasen enkele dagen geleden de enige drie of vier nog levende leden van de bende van Nijvel hoogst persoonlijk een hartaanval bezorgde en zo een dieprode bladzijde uit de Belgische geschiedenis definitief omsloeg, zegt het juridisch toptalent nu ook de lotto-cijfers van komende zaterdag te kennen.

Hij steekt hiermee opnieuw serieus zijn nek uit, nadat hij eerder stellig en van geen kleintje vervaard liet weten dat hij weet wie de bende van Nijvel is.

Het is te zeggen: hij dacht dat hij het wist. Het is te zeggen: hij dacht dat het gezocht moest worden in de richting van de staatsveiligheid, maar zeker ook in de richting van terrorisme. Ja, dat ook.

De stafpleiter dacht ook dat de namen ergens in het onderzoeksdossier staan. Ondanks deze opzienbarende stroomversnelling, dacht hij ook te weten dat er misschien nog eens tien jaar onderzoek zal nodig zijn. Kortom, na tientallen jaren hopeloos in het slop ziet het er naar uit dat de daders in 2027 voor de rechter zullen kunnen verschijnen.

Maar u bent hier natuurlijk voor de lottocijfers van komende zaterdag.

Wel, Jeff Vermasen laat weten dat elk van de zes cijfer ergens tussen 1 en 45 zal liggen. Ook voor het reservegetal is dat het geval, maar vrij zeker is nu al dat dit niet één van de voorgaande zes getallen zal zijn. Kortom, de juiste getallen zitten in elk geval in de trommel. En als je zaterdag niet zou winnen, dan moet je er toch van uitgaan dat je misschien nog tien jaar moet proberen.

 

 

 

Advertisements

One thought on “Vlaanderens meest vooraanstaande strafpleiter kent nu ook de lotto-cijfers voor komende zaterdag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s