“Kom uit de bedstee m’n liefste…”

Spoiler alert! Het onnavolgbare, dansgrage pareltje  Why did you do it’  van Stretch zal ook dit jaar niet in de Classics 1000 prijken.  Madonna en Robbie Williams kwamen wel al langs en dan weet je het wel: het wordt ook dit jaar geen hoogmis van fijne deuntjes. Spijtig. Ik had het Wouter Beke echt gegund: een dansbaar perspectief. Een heupwiegende blik op de onmogelijke situatie waarin hij en de CD&V inmiddels zijn beland.

“I’ve been thinking ’bout what you have done to me
The damage is much deeper than you’ll ever see”

Versta me niet verkeerd. Ergens heb ik het wel voor die Wouter. Iedereen zou een boontje moeten hebben voor Wouter. Getuigde hij immers niet van ongeziene moed door met NVa en de liberalen het bed in te duiken? Niet in de rol van stiekeme voyeur, maar zonder veel voorspel direct volle gas in het midden van het bed. In de politiek kan en mag aan veel getwijfeld worden, maar laat ons nooit of te nimmer twijfelen aan de heldenmoed van Wouter Beke.

Onze Wouter verdient beter. Deze man is in mijn -grif toegegeven, soms wat warrige en al te vrijgevige- kop nu al Minister Van Staat. Wat zou ik het hem kwalijk nemen dat deze kinky partouze op een sisser uitdraaide?

Kon hij het helpen dat er aan de ene kant van het bed een onbeschofte bruut lag? Aan de andere kant was één en ander wel goedbedoeld, maar onhandig en veel te klein geschapen.

Kom nu maar uit de bedstee, m’n lieve gewillige…Wouter. Want soms is er gewoon geen lievemoederen aan.  Je hoeft niets meer te slikken. Je hebt je best gedaan.

O ja, voor ik het vergeet: ook ‘Morning Music’  van Siren staat dit jaar niet in de Classics 1000 .

3 thoughts on ““Kom uit de bedstee m’n liefste…”

    • het is zo een van die nummers waarvan ik het zonde vind dat het stilletjes aan vergeten raakt… anderzijds misschien is het daarom net zo fijn om het af ten toe nog eens te horen en/of te draaien…

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s