DB-Breaking: Sarah Smeyers eindelijk staatssecretaris voor Gelijke Kansen!

DB-Bizar blijft verbazen en kan nu al in primeur voorspellen dat Sarah Smeyers (NV-a) door de partij wordt voorgedragen als staatssecretaris. Op deze manier bijt de partij door de zure appel.

Als, samen met Helga Stevens, het nog enige geloofwaardige kopstuk binnen de partij, kon Bart De Wever niet anders dan Sarah naar voor te schuiven.

Bart De Wever besefte dat hij het zich gewoon niet kon veroorloven om deze, door dik en dun, trouwe partijsoldaat opnieuw over het hoofd te zien. Daarenboven geeft deze beslissing huidig burgemeester van Aalst,  Christoph D’Haese, de kans om zich tegen de volgende gemeenteraadsverkiezingen te herpakken.

De partij zat immers verveeld met de huidige pijnlijke situatie, waarin Sarah Smeyers inmiddels de huidige burgemeester, Christoph D’Haese, in populariteit vele malen overtreft. Meester strateeg  Bart De Wever ontmijnt op deze manier dus ook een explosieve situatie in Aalst.

Desalniettemin  is dit voor  Sarah Smeyers een terechte bekroning voor jarenlange inzet voor de partij.

Mogelijks wordt er intern bij de N-Va nog wat geschoven met portefeuilles, maar het staat vast dat Aalsters volksvertegenwoordiger Sarah Smeyers staatssecretaris of minister wordt.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s