Alweer een indrukwekkende Bizar-actie. Win je lengte in schuursponsen van onze favoriete artiesten van het moment!

sponsenWe hebben Ruben-Focketyn-sponsen, Ostrogoth-sponsen, Bazart-sponsen, Bruno-Mars-sponsen, Solifugia-sponsen, en tot slot onze Engerling-Ensemble-sponsen.

Hoe kan je winnen?

Laat ons voor 21/02/2017 per mail discobarbizar@gmail.com, of in een reactie op dit blog-of facebookbericht, weten hoe deze sponsen jouw relatie kunnen redden (of hoe je er godsnaam bij komt dat je met deze schuursponsen nu wel plots een relatietje zal kunnen scoren.)

Vergeet ook niet te melden welke spons je wil, en hoe groot je bent.

Waarom: zoals de legendarische Anderlechtspeler Per Zetterberg destijds al zei, na het winnen van de titel:”Want het leven is mee dan afwassen alleen.”

Maar dat terzijde. We hebben niemand nodig om zelf op de proppen te komen met game-changer-ideeën. Het is gewoon zo één van die danig briljante ideeën die in een mens opborrelen wanneer hij  10 euro mag opmaken in de Kangeroe (slechts 2 keer per jaar mag dat) . Pas op, voor je begint te lachen: reeds herhaaldelijk werd onomstotelijk aangetoond dat 10 euro in de Kangeroe is zoals 100 euro in eender welke andere huis-tuin-keuken-brol-winkel.

We rangschikken de sponsen voor jullie van zacht naar hard.

Ruben-Focketyn-spons: boterzacht en wreed goed bezig. We wensen deze jongeman een grote hit dit jaar, zodat hij zich verder kan blijven toeleggen op het maken van  bijzonder mooie muziek.De  Ruben-Focketyn-spons is geschikt voor uw duurste kristal.

rubenspons

Engerling-Ensemble-sponsen: voor ons geen drugs, wij worden wel graag haai op de, nu ja, deuntjes van dit danig onderschatte, maar binnenkort wellicht zeer succesvolle duo. De  Engerling-Ensemble-sponsen lenen zich uitstekend tot een gewoon afwasje.

enger-spons

Ostrogoth-sponsen: van nu tot in de eeuwigheid onze favoriete Belgische metalformatie. (Sorry, Crossfire, jullie zijn nipt tweede met een straatlengte achterstand, maar toch lekker tweede!).  Gebruik deze sponsen alleen voor aangebrande potten en pannen.

ostogoth-spons

Solifugia-sponsen: dit bepaald ruige vijftal valt nog amper te vatten onder de term schuurspons, staalwol is wat je krijgt als je je lengte in schuursponsen van deze band wint. Enkel voor gebruik buiten! Bijvoorbeeld als je de ijzeren omheining rond je erf moet opschuren, alvorens te behandelen met rode minne.

solifuguospons

Bruno-Mars en Bazart-sponsen: de eerlijkheid gebiedt ons om te zeggen dat we van deze jongens geen schuursponsen in stock hebbben. We zijn een beetje bang van het leger advocaten dat ze op ons zullen afsturen ivm met unautorized merchandising. Maar het leek ons toch leuk om hun namen te taggen want dat zorgt steeds voor heel veel lezertjes. Voila: zo begrijpen jullie meteen ook de hashtag reizenwaes #ReizenWaes

brunomarsspons  bazartspons

3 thoughts on “Alweer een indrukwekkende Bizar-actie. Win je lengte in schuursponsen van onze favoriete artiesten van het moment!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s